Ψάχνεις το τέλειο δώρο;

Ψάχνεις το τέλειο δώρο;

Ξέρεις ότι έχεις επιλέξει το σωστό όταν έχεις σκεφτεί αυτά τα 4 πραγματάκια
1. Τα ενδιαφέροντα του: είναι ωραίο όταν το δώρο σου ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα αυτού που θα το πάρει – πρόσεξε! Όχι με τα δικά σου ενδιαφέροντα! Έτσι θα του φανεί χρήσιμο. Θέλουμε να το έχει κοντά του για πολύ καιρό και αν μάλιστα το βλέπει τακτικά και δεν το παραχώσει σε κάποιο ντουλάπι, αυτό είναι ακόμη καλύτερο!
2. Το γούστο του - είναι ωραίο όταν το δώρο σου δένει στα χρώματα και το στυλ με το γούστο αυτού που θα το πάρει – πρόσεξε! Όχι με τα δικά σου γούστα! Αν δεν γνωρίζεις το γούστο του ή δεν είσαι σίγουρος για αυτό, τότε πήγαινε στην πιο απλή και λιτή επιλογή που έχεις: η απλότητα ταιριάζει παντού και τους κερδίζει όλους!
3. Τι σας ενώνει: θυμήσου κοινές σας εμπειρίες και δεν αν μπορείς να μεταμορφώσεις κάτι από αυτές σε ένα δώρο που θα αγαπηθεί. Ένα ταξίδι που πήγατε μαζί, ένα project που δουλέψατε μαζί, ένα κοινό παιχνίδι…
4. Το κόστος: φρόντισε το κόστος του δώρου σου να μην είναι τέτοιο που θα φέρει σε άβολη θέση τον άλλο. Μην ξεφεύγεις από τις δικές του οικονομικές δυνατότητες (πρόσεξε – όχι μόνο τις δικές σου!) Καλύτερα να προσφέρεις κάτι συμβολικό παρά να χαρίσεις κάτι ακριβό και να νιώσει άβολα ότι δεν μπορεί να αντιπροσφέρει κάτι αντίστοιχο.
.
❤️Έτσι κι αλλιώς, θυμίσου ότι το δώρο σου είναι έκφραση της αγάπης σου και όχι μια κοινωνική υποχρέωση.
.
❤️Κι αν δυσκολευτείς πολύ στην επιλογή, βάλε την καρδιά να δουλέψει αντί για το μυαλό.
Αυτή βρίσκει πιο εύκολα λύσεις!

Ψάχνεις το τέλειο δώρο;

Plektologio

on Φεβ 4, 2024